Nyonya Colors - The Curve

Nyonya Colors - The Curve

Mari berjalan-jalan mencari makanan, kali nih ker Nyonya Colors di The Curve, kedainya berhadapan dengan entrance IKEA dan bersebelahan dengan main entrance The Curve.

Nyonya Colors kat The Curve ada beberapa cawangan lain seperti di Midvalley, One Utama dan Empire Subang. Makanan disini bertemakan masakan nyonya dan baba, itu hari aku try laksa curry dgn bubur pulut hitam boleh tahan laa, yang aku rasa best adalah laksa curry pasal harga boleh dikatakan mampu beli dan isi kandungan laksa curry tu mmg banyak giler.






Meals dekat Nyonya nih banyak kuih muih rata kuih-muih melayu dan dari segi beverage plak aku rasa sama macam kedai mamak, so tak perlu nak ulas panjang lebar...

For now dorang ada promotion untuk some of their menu... so enjoy...


Source : nyonyacolors.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!