LMFAO Live in Malaysia

LMFAO Live in Malaysia

Everyday i'm shuffling.... Dibawa khas oleh Samsung Andriod, mamat 2 orang nih akan turun ker untuk buat konsert yang kali ke-2 di Sunway Lagoon pada 29 Mar 2012. Dijangkakan jugak seperti tahun sebelum ini mereka datang dengan membawa surprise dengan menampilkan artis2 shuffling yang lain.

So budak2 yang suka ber-shuffle sila take note, ada duit boleh pigim tarak duit dok diam2 kat umah. Mane nak tau kot2 ader DJ otai yang turun jgk kali nih.

Last few year dorang datang kat Euphoria Sunwya kalu tak silap aku yang membuatkan Euphoria terpaksa tutup 5hari untuk repair interior pasal dek budak2 shuffle ber-shuffel sampai retak kedai orang.

Tiket boleh didapati dari harga RM139 - RM398. Penebusan voucher buku 1 Malaysia tidak digalakkan untuk mendapatkan tiket ini. Demmm yooo...!




Source : ticketpro.com.my | lmfaomusic.com
1 comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan