Putrajaya International Hot Air Balloon 2013

Putrajaya International Hot Air Balloon 2013

Sebenarnya saya dah lambat untuk upload event besar ini iaitu Putrajaya Internaional Hot Air Balloon 2013 yang berlangsung di Putrajaya pada 28 Mar hingga 31 Mar 2013. Masih lagi sempat nak pergi tengok belon udara hari nih beb!

Festival ini telah berlangsung sejak tahun 2009 dan sememangnya dilangsungkan di Putrajaya. Sebelum ini saya juga dah upload festival belon udara ini pada tahun lepas dan festival ini sangat Awesome okay! Tambah-tambah lagi dorang ada belon udara versi kepala Darth Vader! Dam dam dussss...!

So tahun nih saya tidak berkesempatan nak pergi festival nih so xde laa gambar nak share, hanya boleh share infrmation jer. Tapi dalam web PIHAB2013 ini anda bleh tengok-tengok gambar dalam versi 360.

Pretty Awesome!




Source : myballoonfiesta.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!