Posts

Showing posts from April, 2020

Aunty Starbright Coffee, Georgetown Penang

Image
Aunty Starbright Coffee, Georgetown Penang
Bulan 2 baru ni saya mengunjungi Georgtown atas tugasan. Nak habaq mai Penang memang heaven laa makan selepas Kedah. Tak tau laa pasal ape. Kalau nak senaraikan tempat sempoi untuk makan di Penang ni panjang bro.

Dah banyak blogger malah you-tubers buat review tempat makan best sekitar Penang, Nasi Kandar, roti canai, roti bakar, ikan bakar, mee udang sebut ajer ape nak. Kalau jenis datang pastu sembang nak diet, saya doakan agar beliau sihat-sihat sahaja. Setakat ini saya gagal untuk mengawal keharmonian perut jika datang ke Penang.


Okay kali ini saya nak share pasal kopi memandangkan masa blog ni ditulis, kita sedang menjalani Perintah Kawalan Perjalanan (PKP) Covid-19. Ramai yang share pasal Kopi Dalgona tu tapi tetiba saya teringat dengan kopi viral aunty dekat komtar.
Bagi anda sebagai penggemar kopi, anda wajib untuk datang gerai aunty ni. Gerai aunty ni terletak berhampiran dengan Cititel Express Hotel, atau dengan lebih tepat lagi korang …

Agoda

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...