RJ Ayam Penyet, Kuching

Holaa...!
Kali nih entry untuk makan2 plak disekitar bandar Kuching.
Today aku upload kedai makan yang awesome untuk kategori ayam penyet... Nama kedai tersebut adalah RJ Ayam Penyet.

RJ Ayam Penyet mempunyai beberapa branch di Kuching dan yang aku pergi nih berhampiran dengan Jalan Satok dan juga berdekatan dengan Pasar Satok. Satu lagik branch yang aku singgah berhampiran dengan Waterfront, takde laa dekat sgt kena laa jalan berhadapan dengan hotel Grand Margherita.


Seperti biasa la menu RJ Ayam Penyer sama seperti kedai ayam penyet yang lain kat KL. Cuma yang special nyer ayam penyet dgn ayam bakar dier sangat tiptop! Aku order dua jenis makan iaitu ayam penyet dan jugak ayam bakar plus ikan keli . Sambal lada dier menyebabkan anda berasa tiptop sehingga order nasik satu lagik.






Decoration RJ Ayam Penyet jugak sempoi ala2 old school, owner memilih decoration old-type untuk kedainya, byk barang2 lama dgn old picture dorang collect dan paku kat dinding.

So kalu makan tu boleh laa tgk keadaan sekeliling disamping mencuci mata dekat sini... hohohohho... sempoi beb....







Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!