Putrajaya Challenge Park

Mountain Bike at Putrajaya Challenge Park

Bertempat di Putrajaya, disini salah satu track mountain bike yang tip-top condition selepas FRIM. Lagipon PCP nih kemasukkannya adalah percuma, anda bawak basikal anda, anda kayuh sampai muntah.

PCP nih aku dah pergi April 2011 lagi tapi baru nak upload. Time tu kayuh bersama encik Adzli dan Encik Gulam. Encik Gulam la yang ajak kami kayuh kat sini memandangkan kami dah buntu kayuh di FRIM.





Bagi aku kayuh di PCP nih aku kasik 9/10 pasal dorang sediakan semua jenis track, XC, Downhill, Flat, Light Trail. Pastu trail dorang nih jenis single track yang kalu turun tu mmg awesome. Tambah pula ader orang yang jaga tempat PCP nih untuk maintenance mountainbike track dengan environment.










Overall kayuh kat PCP nih mmg terbaek dan boleh diulang lagik. Cuma tempat nak sampai kat sini jauh laa bagi kami yang menetap di Damansara nih. Maybe next time leh try lagik yerr encik Gulam.
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!