Cardboard Art

Cardboard Art

Teringat aku masa sekolah rendah dulu-dulu, subjek paling sempoi skali adalah subjek Pendidikan Seni atau nama singkatan adalah PS.

Hahaha subjek nih mmg feveret aku lah bukan pasal teacher tu anggun, tetapi mmg aku minat utk melukis. Dulu aku pernah buat projek dengan menggunakan kotak cardboard. Kami buat bentuk rumah tapi bila tgk hasilnya tak berapa nak jadik rumah, da macam reban ayam...

Today aku google beberapa Cardboard Art yang awesome dan skarang aku terasa mcm nak buat jgk!











Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!