The Avengers

The Avengers , from Marvel

Baru la semalam aku dpt tengok movie Avengers nih setelah sekian lama, walapon sudah 2minggu ditayangkan, orang yang nk gi tengok masih ramai... chittt....

Ok review Avengers kali nih aku kasik rating 7/10, jalan cerita yang menarik pasal standard cite full action lah.... kompem ranap satu bandar dibuatnya. Sebelom aku tengok cite nih aku dah tengok the making of avengers kt youtube tu.. so bila dah tonton full movie, sungguh awesome hasil kerja dorang yang buat cite skang lakon dengan green screen ajer... bravo to Marvel!

Antara superhero yang paling best aku rasa The Hulk pasal dier tak tunjuk dier ader power yang mampu tumbuk alien jatuh kebumi siot.... tau-tau nak mengamuk ajer... Paling tak best Hawk Eye pasal rase cm loser ajer ko memakai arrow utk bunuh alien.. jemmm kremm....

Anyway nice movie to see...


Source : cinema.com.my
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan