Starwars - Tom Tom GPS

Starwars - Tom Tom GPS

Aku sangat suka cerita Starwars, walaubagaimanapon, aku bukanlah seorang manusia yang sanggup membazirkan duit untuk beli barang-barang Starwars..Setakat baju dengan movie collection tu aku beli lerr...

Anyway disini aku nak sharing dengan Starwars hard-fan mengenai GPS Starwars yang telah berada dipasaran, errr kat Malaysia dah ader ker...

Tom Tom GPS dengan selambanya telah mengeluarkan GPS yang terbaru dengan menggunakan suara pandu arah dari watak-watak Starwars antaranya Darth Vader, Master Yoda, 3CPO dan Han Solo.

This is Awesome pasal kalu korang tgk video clip yang aku attach kat bawah tu sungguh coooooolllll sungguh awesome. Yang paling best bila nak memulakan perjalanan ke destinasi anda Darth Vader akan cakap ~ "May the Direction be with you" Heheheh.. Tu Vader cakap laaa.. Tapi nak mula drive anda haruslah baca Bismillah terlebih dahulu yerr...

So please enjoy the clip... May the Direction be with you...







Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!