Loopers 2012

Loopers 2012

Malam tadi saya nak gi tengok wayang, asalnya nak tengok cerita Hotel Transylvania tapi full house la plak. So saya pun memilih cerita Loopers pasal saya tengok rating dalam imdb dorang kasik rate 8.2.

Sesungguhnya sungguh malang bahawa cerita ini memang membosankan, saya tak tau camner leh dapat rating 8.2, patut kasik rate 4.5 ajer... Masa tengok cerita nih memang tak paham tapi bila dah baca balik review baru ler kawe paham, tapi cerita nih tetap tak best!

Cerita ini mengenai masa depan dimana orang masa depan kembali pada masa mudanya untuk memperbetulkan keadaan, pada awal jalan cerita dah makin syiok dah. Tapi bila datangnya Bruce Willis untuk memburu Seth, ters jadi bosan.

Boring and wasted!



Source : imdb.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!