Lego Star Wars : The Yoda Chronicles

Lego Star Wars : The Yoda Chronicles

Ohhhh yeah! Ohhhhh Awesome! Saya dah install game nih dan ianya mampu membuatkan bini anda bad-mood.. Huhuhuhuhu.... 

Okay ini sebuah lagi game dari Lego Group iaitu Lego Star Wars : The Yoda Chronicles dimana anda boleh memainkan watak Star Wars dan lebih coool lagik anda juga boleh pilih anda nak main side mana, sama ada Yoda Side atau Sith Side.

Game ini bukanlah game macam Candy Crush yang kena solved puzzle. Game ini berbentuk strategy dan army dna memerlukan kretiviti untuk susun atur askar anda menentang musuh.

Anda boleh bina gadget anda, tambahkan army, tambahkan perisai anda dan banyak lagik untuk complete-kan mission yang diberikan. Selain itu game ini juga ada beberapa clip video Star Wars Animated untuk lebih Awesome! 

Seriously, game ini sangat best dan telah mendapat rating 4.5 bintang. Kalu korang main game nih pastikan bini/awek anda pon tengah main Candy Crush tu.. so tak perlu laa dorang kacau korang kan.. 

This is Awesome dude!








Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!