How To Be A Mountain Biker

How To Be A Mountain Biker

Selalu orang tanya best ker kayuh basikal? Secara jujurnya, perkara paling best masa kayuh basikal adalah turun bukit ajer.. selebihnya anda akan rasa nak campak bila tengah kayuh tang naik..

Tapi jika anda memikirkan itu berbasikal adalah salah satu sukan yang anda mampu buat, so sila jangan berhenti. Saya pun dah lama tak kayuh basikal sejak dapat baby, kena tunggu baby besor sikit so kita akan kayuh dengan basikal yang baru.. En. Adzli sila bersiap sedia, jangan jual lagi basikal anda yerr...

Nak mula kayuh basikal tak perlu susah pun, beli aje laa basikal mengikut kemampuan masing2. Jangan ikut duit poket kawan pulak.. sesudahnya anda yang menanggung derita.

Temapt nak kayuh basikal nih punya banyak di sekitar KL. Kalau anda jenis sukakan aweks disekeliling anda, anda boleh kayuh basikal disekitar Putrajaya. Kalau anda sukakan tempat berasap-asap, anda boleh kayuh di dalam KL. Kalau anda sukakan kawasan berair, anda kayuh basikal dalam sungai jerr...

So entry kali ini saya nak suruh anda tonton ajer video mcm mana nak jadi seorang mountain bikers, saya pun newbies jer.. nak jadik pro kena laa hari-hari kayun.. ini setahun 2kali ajer nak kayuh buat aper...

Next month kita akan mula kayuh! This is Awesome Dude!




Source : youtube.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!