Cycling at FRIM Kepong - Part 2

Cycling at FRIM Kepong - Part 2

Sesungguhnya kami sangat terharu pasal hampir bertahun-tahun dah tak kayuh dalam Forest Research Institute ( FRIM).

Saya berjaya memujuk En. Adzli dan di-follow oleh En. Firdaus Zapidi untuk join sama kayuh secara santai dalam FRIM nih.

Memang sangat lama xmasuk sehinggakan banyak trail MTB dah tutup contohnya Rover Trail, Dream Trail dan Aromatic Single. Sangat dayus tapi oleh kerana da lama tak masuk so kami layan Light Trail, Steroid, dan Aromatic dan itu pun dah terbaring tepi jalan tetiba rasa cam nak pitam plak... Demmm sangat memalukan bro!!

Walapun kayuhan mengambil jarak 13km  jer, tapi serious bro mmg rase mintak nyawa. Ini adalah gara2 terlalu lama tidak kayuh off-road dan terlalu lama membiarkan basikal sidai kat dinding.

Time kayuh tersempak la abg brader yang sememangnya selalu kayuh kat FRIM.. Moga-moga mereka masih panjang umur dan panjang nyawa supaya diketemukan bali. Bravo untuk Bro Mail!

So this week repeat ke FRIM lagi untuk stamina yang lebih steady! Join us and you'll  get paid!

This is Awesome dude!

 








Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!