Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1437H

Alhamdullilah masih lagi berkesempatan dengan izin Ilahi untuk menyambut lebaran bersama keluarga. Syukur dan ziarah keluarga adalah satu perkara yang tidak dapat diluahkan dengan kata-kata.

Tahun ini saya beraya di Kota Bharu. Cuti kerja pon tak mengizinkan dan terpaksa ambil flight untuk balik raya. Kalau cuti lama kawe dah bawak kereta ajer. Drop luggage di KLIA2 pada jam 4.00pagi dah macam orang nak gi tengok bola... sangat ramai manusia, yela bukan kita ajer yang nk balik raya kan... harap bersabarlah yer.

1 Syawal di sambut dengan serdahana untuk mencapai syariah compliance. Jangan berlebih lebihan dalam juadah makanan, selalu mengingati dengan orang susah, masih perlu banyakkan bersedekah terutama pada anak-anak yatim piatu yang selalu menyambut Syawal tanpa ibubapa pada waktu yang muda serta jangan lupa untuk tutup aurat.

Akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri dari saya Nazrul Akram sekeluarga. Semoga hari lebaran anda disambut dengan penuh keberkatan dari Illahi.

This is Awesome dude!






Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!