Hobby - Paintball

Paintball at Subang Jaya

Shoooooot!
Sukan paintball yang sebenarnya tak pernah aku main, wooooo nmpk mcm best + stylo milo... tpi kesan dier mmg boleh dpt MC 2-3hari wooooo..

Paintball World Cup Asia 2011 yang akan berlangsung di Langkawi pada 10-14 Nov 2011 sememangnya dinantkan oleh para-perajurit yang menjerit-jerit....



Another hobby yang aku nk paparkan yang rasenya rata2 org dah ramai minat nak bermain paintball nih. Dlm tv3 tu dah byk kali tunjuk game paintball indoor & outdoor.

So here today aku just review sket paintball field dekat TT Sport Park Taman Ria Subang, Subang Jaya.








TT Sport Park adalah paintball park yang terbesar di Malaysia pasal dier ader field untuk indoor dgn outdoor. Ok rate untuk main paintball kt sini adalah :

Starter Park = RM30/person (include Facemask and Marker) . Optional untuk Body Armor + RM5 , Jump Suit + RM10 . Field chargers will be RM20/2hours

Package for Adults = RM650 for 10 player. Includes 200bullet per player, full body armor, free refill marker gas, In-house marker, face mask, and field rental for 2hours.







Honestly aku mmg tak pernah main paintball nih... kadang2 tgk dlm tv tu mmg nmpk mcm best... tergolek-golek, berguling2, nyorok da macam SWAT da aku tgk...

Menunggu untuk meyerang

Nama dier Din Botak 

Dah macam nk gi perang btol

Tapi biler dah kena shot dgn paintball.. ini ler kesannya...


Map to TT Sport Park Subang Jaya

Source : ttsportpark.com.my | paintballmalaysia.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan