Kayak di Gold Coast Sepang

Kayak di Gold Coast Sepang ( Bagan Lalang )

Hooooppp up!
Dah lama tak bekayak dan sgt lama tak berkayak! Survey dlm internet jumpe kayaking di Gold Coast Sepang, name nak best ajer.. kt Bagan Lalang lah senang cite...

Gold Coast Sepang


Itu hari mase gi makan2 kt Bagan Lalang ader tgk sewa kayak, RM10/20minit single & RM15/20minit couple. Hummmm harga da kira murah laaa... Cuma nk berkayak plak xkena dgn situasi...

Yang aku tahu kayak nih mudah aje as long pakai life jacket boleh ajer... dayung kiri kanan boleh control. Jgn plak nk berkayak time hujat lebat kt laut ker... tak pon ko berkayak sampai ker kapal cargo parking ker.




Kayak ader beberapa jenis, sea-kayak, lake-kayak, race-type.. macam lah aku pon maner nak tahu... yang aku tahu kalu sea-kayak body dier flat dgn lebar pasal permukaan air yang kurang tenang...

Kalu ader masa leh pigi ber-kayak di Tasik Titiwangsa, Tasik Putrajaya atau di Bagan Lalang OK!

Source : perception.com.my | sepanggoldcoast.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan