Lion King 3D

Lion King 3D - Now Showing!

Aku pon tak tau... tetibe baca paer harini dah ader Lion King 3, tmbh sadis plak dier ckp showing for only 2 weeks in cinema... oooooo man......

Aku dah tgk Lion King nih since 1994 yang first movie dier, time tu pkai tape VHS lagik siot.... Then lion king 2 aku dah lupe dah bile, pastu Disney kuarkan lagik Lion King 1 1/2 ( Hakuna Matata) yang lebihkan pasal Timon & Pumba...

Overall Lion King 1 1/2 adalah yang paling kelakar dan paling best pasal menatang monyet kecik si Timon dgn babi hutan Pumba tu bodo giler...

Muhahahah da mcm budak kecik plak tgk Lion King... pedulik ape aku drpd dok tgk cite hantu, pastu cite hantu.. cite hantu lagik pastu hantu lagik.. lame2 yg tgk pon dah mcm hantu daaa....





Source : disney.go.com/lionking/ | cinema.com.my
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan