MotoGP Malaysia 2011

Malaysia MotoGP 2011

Wuuu..hhuuuuu....
Again year after year... MotoGP berlangsung lagi di Sepang International Circuit pada 21.22.23. October 2011 nih live!




MotoGP yang seperti semua dah tahu mestilah lumba motoGP.. dan blog last year pon penah aku upload kan tapi yang tu version sudah pergi... So kali nih version yang belom pergi iaitu version membarakan hati En. Adzli dan juga Encik Naieem.. Tpi dukacitanya saya tidak dapat join korg tahun ini kerana bertugas pada nusa dan bangsa.... ( mcm taikkkk!)


Malas nak typing byk2 pasal motoGP nih pasal tak ramai pon amik tahu mende nih.. melainkan F1. Ramai org cakap kalu gi Sepang tu panas... nant hitam... yg tukang cakap tu macam ler celik2 mata dah duduk kt NewYork... 

Tgk Live! race moto nih mmg syiok.. org ckp xbest pasal tak dpt tgk full pon mcm kt tv... ofcos u r right... tpi mcm feel korg tgk bola laa kt stadium... boleh plak nk berasak2 nk masuk stadium... kalu game pkol 8mlm pkol 4ptg dah kena pegi... pastu penat bersorak balik umah... So sama ajer laa tgk motoGP @ F1 kt Sepang Circuit nih.. semuanya adalah feeeeeeeeel..... Idak gitu encik Naieem?

Kalu barisan seketul moto warm-up engine dpn garage pon dah mampu mendidihkan taik telinga korang... aptah lagik kalu tgh remm starting grip.. Dooooohhh merepek mender... 









Tahun nih dan setiap tahun Sepang Circuit management menaikkan harga tiket... cehhh..... tiap2 tahun naik... tapi nk tgk punya pasal.... beli...... Grandstand berharga RM120 , K-Grandstand RM100 dan Hillstand RM15 jerr..


Itu sahaja dari aku untuk preview MotoGP... hopefully job dpt siap cepat nant aku dpt gi MotoGP! ooo yeah ooo yeah!!

Source : malaysiangp.com.my | motogp.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan