Cherating Pahang

Tanjung Inn, Cherating Pahang

Sempoi habis...
Dah lama tak singgah di Cherating, itu hari otw from Kuala Terengganu ker Kuantan aku singgah sekejap di Cherating di Tanjung Inn.

Aku pilih Tanjung Inn pasal tempat nih greeny dgn redup berbanding chalet yang lain lepas tu murah giler. Harga chalet from RM80-RM200 ajer pastu mengadap pantai Cherating.

Tanjung Inn nih bersebelah dengan Club Med tu dan sepanjang depan hotel nih ada banyak kedai makan, restoran yang malamnya ada live band.. dah macam ala-ala Hawaii laa..










Seriously kat Cherating nih ramai mat salleh, sampai ader yang mat salleh bukak kedai sewa surfing board. Mmg coooool... tpi kalu nk gerek abes bawak surfing board sendirik laaarr....

Pastu banyak kedai yang jual souvenirs & t-shirt. Petang2 boleh berbasikal di sepanjang pantai Cherating nih atau berkayak laa... 





Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!