Sony NEX-C3

Sony NEX-C3

Oh no.....!
Kamera nih sangat cooooooooool and sexy!!! Uuuufffff! UUuuuuFF!
Aku dipreview kan oleh seorang jurujual apek di The Mines tempoh hari yang mampu membuatku goyang dan bermimpikan camera yang sgt seksis nih...

Spec dier malas aku nk type kat sini, korg leh google, search ajer Sony NEX-C3 then korang click yang 1st link from sony.com.my tu... nant dier ader preview skali.. buhahahahah.....

Flash built-in dgn LCD yang boleh laras

Sony offer twin lens
3 Colour to yours

Menu for editing
Sila lihat video dibawah ini untuk spec preview camera sony yang mampu menandingi DSLR yang gedabak besar tu.... Nk lihat camner camera nih mampu tandingi DSLR, silalah ker sony.com.my. Thanks!


Source : sony.com.my/nex-c3 |

Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan