Top Spot Kuching, Sarawak

Top Spot Kuching, Sarawak

Mostly ramai orang dah kenal kedai makan Top Spot di Kuching nih.
Top Spot nih macam tempat makan food court tapi semuanya seafood yang sememangnya ramai giler org kalau hari minggu lah...

Top Spot nih berhampiran jugak dengan waterfront, kalau jalan tu tak jauh laa bersebelahan dengan hotel Riverside Hotel dan berhadapan Standard Chartered bank. Kalau drive area waterfront dah boleh nampak signboard Top Spot dengan udang besar!


Dlm Top Spot nih banyak kedai seafood yang sememangnya majoriti kedai Chinese. Tapi katanya halal dan kita pon tak tahu yang dorang tu tau ker halal tu mender... So ader satu kedai seafood melayu iaitu Muslim Seafood. Kedai dier tak der laa besar macam kedai seafood tepi dorang tu tapi boleh laaa layan...



Aku datang makan kat sini pon dah kenyang, so order makanan pon tak banyak pasal nak mencuba ajer laaa makan seafood kat Kuching cmner... Totally aku kasik 6/10 ajer laaa... sorry to say... Aku order Siakap masak halia, pahat masak pedas, telur dadar dengan sayur pakis celur.











Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan