Fellissimo Color Design

Fellissimo Color Design

Fellissimo Design ni datangnya dari Japan. Walapon entah apa2... bagi aku, aku rasa color design dan sususan pensil warna yang dorang buat nih sangat awesome!

Tak terfikir plak kalu ader pencil warna banyak pastu susun ikut tone warna dan hasilnya memang lawa. Di Fellissimo nih dorang jual jugak pensil warna untuk collection sendiri dan korang bleh google ker website nya untuk order. Sebanyak 500 batang pensil warna diperlukan untuk mengisi tone tone warna ini.

So please enjoy with your own color pencil.










Source : fellissimo.co.jp

Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!