Cycling Sungai Buaya

Cycling at Sungai Buaya , Rawang

Semalam dengan jaya kami mengayuh mtb di Sungai Buaya. Walaupon hanya 16km yang berjaya dikayuh, kepenatan telah mencecah tahap maksimum.. Seramai 15orang yang join dan rata-ratanya adalah golongan old timers, hanya aku, encik adzli dgn sorang budak sekolah dikatakan golongan belia. muahahahah...

Anyway thanks to all bro's sekalian yang ajak dgn kayuh bersama. Dfahamkan juga next week ada event kayuhan mtb di Sungai Buaya tapi kategori otai sahaja yang bermula pada umur 40-60 tahun sahaja, untuk belia takder pasal takut bergaduh mcm tahun lepas.

Bagi aku kayuh di Sungai Buaya not bad tapi oleh kerana para peserta ramai, masa untuk tunggu pada setiap checkpoint tu abis kat situ jer... Sudahnya kayuh start dari jam 9.30am sapai laa jam 1.00pm tapi 16km ajer yang dapat... demmmmm useless..

So next time kalu nak kayuh kat sini, kena lah kayuh dengan cara santai dan bersuka ria. So gambar di bawah tak berapa nak clear dan tak banyak, sorry nant aku beli compact cam leh amik gmbar banyak2..








Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan