Matta Fair 2012

Matta Fair 2012 , Kuala Lumpur

Satu lagi event gov Malaysia yang meyarankan rakyat Malaysia pergi berjalan2. Matta Fair 2012 berlangsung pada hari ini 16 Mar hingga 18 Mar di PWTC Hall 1 dan Hall .

Akak2 kaki jalan jgn lepaskan peluang untuk amik voucher free.. mane nak tau ader ravel agent kasik free ker... Aku pernah gi dulu Matta Fair 2011 last year.. mmg rambang mata tapi jgn tertipu dgn travel agency, mereka mmg menawarkan macam2 benda yang murah, tapi bila on that day korang nak gi tu macam2 masalah yang timbul atau kena topup duit plak.

Disarankan bila dah offer rendah giler tu silalah check betul2 takut nant dah beria-ia nak gi bercuti alek2 kena tipu dek org... Tapi tak semua dorg macam tu kan... so pandai2 laaa kita nak pilih..

Anyway... jom gi Matta Fair besok...



Source : mattafair.org.my
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!