Battleship 2012

Review : Battleship

Ohh.... sesungguhnya cerita Battleship nih mampu membuatkan opis ku menjadi huru-hara dek masing2 dahagakan cerita action ala2 Transformers.....

Untuk review aku, cite nih aku kasik rating 7/10 disebabkan ending cite nih mcm hampeh... maksud aku ending dier cepat sangat settlenya... paling koman pon kena laa clear benda2 lain dulu... Untuk permulaan dan plot ceritanya dah kira mantap.. dah mampu untuk lawan citer Transformers! Tapi bile dah sampai ending... adoi laa.. mcm potong plak ending yang bersahaja end nya. demmmmmm ( nak ending best buat citer sendirik laa idak gitu? huhuhuh )

Cite nih tengah meletup box office malaysia, ramai yang tunggu cite action yang best.. maybe ramai yang tertunggu2 cite Avengers next week.. nant aku kasik review jugak.. Sape yang blom tengok cite Battleship u better go now, nant anda di-cop-kan dlm kategori Loser Forever... OK allllssssss.....


 Source : cinema.com.my | imdb.com/title/tt1440129/
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!