The Amazing Spiderman 2012

The Amazing Spiderman 2012

This weekend marilah kita menonton SpiderMan yang aku dapat rasakan overall dan ending ceritanya adalah macam palat..

Rata2 peminat tensen kenapa nak buat balik SpiderMan yang lain dengan barisan pelakon yang lain dan sememangnya aku pon tak kenal. Dah jadi macam SpiderMan parody laa plak aku tgk trailer.

Tapi mcmmana pon aku nak gi jgk tengok SpiderMan 2012 nih, mengharapkan visual grafik dengan plot cerita yang menarik. Harapan ajer laa....Aku pon tak taupasai apo dorang tukar barisan pelakon nih. Anyway korang layan laaa dulu trailer dio nih.



Source : theamazingspiderman.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!