Batman - The Dark Knight Rises

Batman - The Dark Knight Rises

What a loser, aku baru tengok Batman The Knight Rises semalam bersama wife aku, ooohhh men pasal dah tak tahan dengar orang bercerita bahawa movie Batman kali nih memang awesome!

Aku kasik rating 9/10 seperti mana imdb jugak kasik rating 9/10. Batman kali nih aku rasakan ending yang sgt cool dan bergaya pasal ending dier Batman kasik-up budak baru... there is new Robin. Mungkin next two years akan kuat citer pasal Robin ajer. Haaakkk memang best!

Musuh Batman The Knight Rises iaitu Bane, aku suka biler dier becakap, pasal suara speaker kt mulut dier tu membuatkan watak tu bebetol jahat. Walaubagaimanapun, musuh Batman yang paling evil adalah Joker, dan filem Batman Dark Knight bersama watak The Joker pada tahun 2008 adalah filem Batman paling best pernah dihasilkan pasal Joker memang evil giler.

Skang baru aku leh sembang pasal Batman, sebuah filem yang mesti anda tonton sebelum raya nih. Awesome!



Source : imdb.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!