Gambar Lawak Kurang Asam

Gambar Lawak Kurang Asam

Pagi tadi check facebook, ader sorang makhluk Allah telah post beberapa gambar lawak Malaysia didalam facebook yang menyebabkan aku gelak sorang-sorang tak henti.

Walaupun gambar ini adalah sangat cikai dan dah lapuk, tapi aku tetap tergelak tengok gambar ini dan aku kasik title lawak yang kurang asam... Maafkan saya jika gambar sangat terlampau. Mungkin gambar nih korang dah tengok tapi aku tetap nak upload jugak!

Jadi aku kasik 5 gambar yang aku rasakan paling lawak versi Malaysia. Malas aku nak typing banyak-banyak, Layan dude...

Orang cakap arwah seorang yang ramah

Bangun.. bangun. dah tengah hari dah nie..

Titanic versi Malaya

Hai abammmm....
Abang Rempit, terpaksa sensored pasal seksa nak tengok

Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!