Sarjan Saji @ TV3

Sarjan Saji @ TV3

Hari ni hari Jumaat, so balik awal taknak sangkut jem kat NKVE pasal hari menunjukkan tanda-tanda nak hujan. Wife saya pon belom sampai kt rumah lagik. Beli roti kaya. Bancuh nescafe. Bukak TV. Tengok TV3 pasal next show adalah Sarjan Saji.

Ok first skali dalam pemikiran saya nih, ape kemenatang Sarjan Saji nih? Seriously memang tak pernah dengar dan tak pernah tahu ada show Sarjan Saji nih.. Hahahaha rupa-rupanya rancangan masakan tahap Sarjan Misai Tampal yang berpakaian macam kuda kayu! Sarjan Misai yang memang pandai memasak!

Rancangan ini menampilkan bersama Chef Kamarul sebagai teman Sarjan Saji. Sungguh dahsyat rancangan ini sehinggakan saya tidak mampu nak habiskan roti kaya kerana sangat kagum!

Oleh kerana rancangan ini sangat hebat tidak terkata, maka saya terpaksa upload dalam blog kerana ianya rancangan yang macam nak haroooom! rancangan yang sangat berjaya dan terbilang! Tahniah!





Source : budiey.com
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!