Earth Hour 2013, Shah Alam

Earth Hour 2013, Shah Alam

Sekali lagi Malaysia menyahut cabaran 60+ Earth Hour yang telah dilangsungkan hampir 3tahun yang lalu. Earth Hour ini akan berlangsung pada 23 March ini dilokasi utama iaitu Kuala Lumpur dan Shah Alam.

Saya percaya hampir semua rakyat Malaysia dah tau apa kebenda 60+ Earth Hour nih terutama yang duduk kat rumah ada letrik. So malas ler saya nak explain...

Apa yang saya highlight untuk program 60+ Earth Hour ini adalah kerana Majlis Bandaraya Shah Alam telah menganjurkan kayuhan basikal sempena Earth Hour nih di Dataran Shah Alam pada jam 8.30pm. Setakat ini seramai 1,300 orang telah berdaftar dan penyertaan telah pun ditutup.

Tapi sapa-sapa yang tak sempat nak daftar tu xpe, bawak ajer basikal pastu ride sama-sama... ini bukan pertandingan lumba basikal, hanya untuk syiok-syiok malam minggu sahaja.

Safe ride... Awesome!




Source : mbsa.gov.my
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!