Nanny's Pavillion KLIA2

Nanny's Pavillion KLIA2

Minggu lalu berlepas ke Kuching.. bosan dengan KLIA saya naik ERL gi ke KLIA2 pasal ramai cakap sempoi bak ang.. RM2.00 KLIA ke KLIA2.

KLIA2 ni sempoi mcm airport dalam hypermarket. Pusing pusing toya dalam tu singgah minum satu kedai yang Awesome... iaitu Nanny's Pavillion.

Kedai ni sangat sempoi pasal decoration kedai dia menggunakan bahan recycle dan luggage old skool.. very nice n creative!Ditambahkan pula ada seat bantal yang banyak2 tu..  buleh bikin tido woooo kt sini.. yang lebih creative ada seat dorang tu mcm beg kulit zaman hitler beb..

Menu makan kat sini mostly ala western dan harga pon boley tahan bro... so saya minum aje la... tapi dorang ada promotion jika anda dah checkin Airasia. U will get few discount for your drinks.. coool dude! Just show your boarding pass only.

Saya xsure Nanny's ni ada di sekitar KL. Kalau ada nampak kasik roger la yer... anyway kedai nih sangat selesa dan best untuk lepak tunggu flight..

This is Awesome dude...









Source : facebook.com/nannys.pavillion.my
Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!