Satay Willy Sungai Ramal

Satay Willy Sungai Ramal

Balik kojo tadi singgah kejap kedai Satay Willy. Dah lama dah dengar Satay Willy nih.. baru harini kami nak merasa satay yang dikatakan boleh willy nih.

Apa yang menarik Satay Willy nih? Kalu anda makan satay kompen anda buleh willie motor sambil korek hidung... Muhahahah...

Untuk pertama kali saya makan Satay Willy nih saya buleh kasik rating 9/10 tahap sedapnya pasal dorang memang perfectly dan sangat manly dalam membikinkan satay.

Saya ingin meng-syorkan pada korang untuk try makan Satay willy nih dan ianya sangat berbaloi. Harganya pon tak ler mahal macam Satay di Pandan tu... Harga 1 cucuk untuk satay ayam adalah 80sen dna daging pun 80sen.

Satay Willy ini bertempat di Medan Selera Sungai Ramal yang berada tepi jalan Silk Highway dari Bangi menuju ke Kajang. Agak susah nak explain so saya letak dalam maps saja ler yerr..

So enjoy your food.

This is Awesome dude...








Post a Comment

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

5 Tempat Makan Best di Kedah

Duta Village Beach Resort, Pantai Balok Pahang

The Shorea Resort, Negeri Sembilan

De Rhu Beach Resort, Pantai Balok Kuantan

Villa Danialla Tok Bali : What a Failure!