Posts

Showing posts from June, 2020

Indus Cafe, Putrajaya

Image
Indus Cafe, Putrajaya
Bulan Februari baru ni kami menyambut Anniversary yang ke 8 di Indus Cafe Putrajaya. Mengapa saya memilih kafe ini? Pasal kafe ni ada view Putrajaya yang cantik menarik dan ianya tak ramai orang. 
Masa kami sampai tu lebih kurang jam 4 petang, kononnya nak hi-tea aje laa udah jadi makan malam terus. Banyak pulak menu yang ada tu yang masing-masing rasa nak makan tu. Lagi satu, rata-rata saya tengok review best untuk buat small party, tapi kami tak buat laa party bagai. Cukup untuk lepak minum aje lah. Ade Nazril lain jadinya nanti.


Indus Cafe ni terletak bersebelahan dengan Bora Ombak Putrajaya, korang mesti kenal punya kan tapi kalau tak jumpa jugak boleh Google Maps atau Waze Indus Cafe. Serius kat sini memang tak ramai orang, parking senang tapi kalau ade kenduri kendara di Bora Ombak haru biru jugak. Jadi dinasihatkan datang petang laa ye. Malam kadang-kadang ade event jugak.
Waktu tu kami order Jumbo Prawn Fried Rice dengan Spaghetti Carbonara tambah dengan air …

Booking

Booking.com

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...