Mohd Amir Kini Ditahan Polis

Mohd Amir Kini Ditahan Polis

Syabas kepada pasukan Polis Malaysia yang berkerja keras walaupun dihari raya untuk memberkas suspek yang membakar Nurul Firzanah beberapa minggu lalu dan maklumat mencari Mohd Amir juga telah tersebar kerana beliau sungguh wanted!


Suspek utama iaitu Mohd Amir Mohd Anuar akhirnya ditahan awal pagi semalam (7 Ogos 2012) ketika dalam keadaan ‘lalok’ (khayal) akibat pengaruh dadah bersama lima rakan, empat daripadanya wanita.


Remaja lelaki berusia 18 tahun itu yang juga kekasih mangsa ditahan kira-kira jam 3.30 pagi bersama lima rakan berusia 18 hingga 20 tahun di dalam sebuah rumah panjang di Setapak Jaya, di sini, yang jaraknya hanya kira-kira lima kilometer dari lokasi Nurul Firzanah dibakar. Berita selanjutnya boleh dibaca di HMetro

Yang pastinya, pihak polis pasti akan mengerjakan beliau tatkala memberikan beberapa 'hadiah' hari raya ketika ditahan reman nanti... Huhuhuhu syabas sekali lagik untuk pihak Polis dan semoga berjaya yerr En. Mohd Amir. Anda pasti bahagia dengan encik Polis dengan rakan-rakan baru anda nant.

Source : hmetro.com.my

Comments

Agoda

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

Tempat Sarapan Pagi Best di Kota Bharu (UPDATE MEI 2022)

Destinasi 24 Jam : Pulau Pangkor, Perak

Tempat Makan Best di Kedah (UPDATE JAN 2022)

Bercuti ke Hatyai Thailand 2022 - Day 1

Itinerary ke Hatyai, 3 Hari 2 Malam