Restoran Hafeez, Kuala Terengganu

Restoran Hafeez, Kuala Terengganu

Masa saya kat Kuala Terengganu, saya mencari-cari kedai sarapan pagi yang terbaik selepas Nasi Dagang Chendering. Pasti korang rasa pelik jika korang bersarapan pagi dengan pekena Roti Tempayan Ayam Tandori.

Nak bagitau kat korang Restoran Hafeez, errr tak sure betul ker nama kedai dia pasal xde signboard pulak kedai mamak ni. DIorang ade roti tempayan cicah dengan kari kambing, kari daging mahu pun ayam tandori. Pergh sangat terbaik bro.

Menu kat sini memang hanya roti tempayan aje. Kalau nak pekena nasi dagang ke nasi belauk ke boleh gi kedai sebeleh sinun. Saya sebagai penggemar ayam tandori pastinya akan memilih ayam tandori untuk sarapan saya. Bukan nak tipu, seperti sembelit diberi ubat buasir, bagaikan mengantuk disorongkan bantal, level ayam tandori dia memang terbaik bro. 

Ini mamak bukan main-main woo... ini makan Terengganu mari, Mat Dan pon boleh kalah kalau kecek dengan dia. Meleleh ajer. 

Kalau korang nak kesini korang boleh membuat carian Waze atau Google Maps dengan carian Restoran Hafeez. Ianya terletak pada belakang BSN saja. 

This is Awesome dude!Comments

Agoda

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular posts from this blog

Tempat Sarapan Pagi Best di Kota Bharu (UPDATE MEI 2022)

Destinasi 24 Jam : Pulau Pangkor, Perak

Tempat Makan Best di Kedah (UPDATE JAN 2022)

Bercuti ke Hatyai Thailand 2022 - Day 1

Itinerary ke Hatyai, 3 Hari 2 Malam