Posts

Showing posts from November, 2013

Express Teppan-Yaki Mid Valley, Kuala Lumpur

Image
Express Teppan-Yaki Mid Valley, Kuala Lumpur

Week-end minggu lalu pegi jalan-jalan di Mid Valley bawak wife yang sememangnya dah sarat. Nak berjalan-jalan katenye.. Honestly kami memang dah lama tak pigi Mid Valley terutama level atas skali tempat GSC tu.
Agak awesome pasal tempat tu dah berubah terutama Food court tu dah berpindah pigi bahagian yang lain tapi masih di level yang sama. Dalam nak masuk food court tu ada satu kedai simple tapi awesome iaitu kedai Express Teppan-Yaki.
Korang mesti dah tau Teppanyaki nih kedai macam mana kan. Kedai pon dah nama Jepun so memang kedai nih Japanese-Style bak kata hang! Dekorasi dengan main menu confirm ala-ala Jepun.
Apa yang saya nak highlight dekat korang bahawa kedai nih memang stylo-milo beb. Walaupun kedai nih berkongsi kawasan dengan area food court. Tapi dorang masih dapat idea untuk menghasilkan sebuah restoran lain dari yang lain. Keadaan kedai yang bersih dan perfect sepatutnya Express Teppan-Yaki ini boleh membuka cawangan lain de…

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...