Posts

Showing posts from October, 2015

Ecru Tuck Shop, Indahpura Johor

Image
Ecru Tuck Shop, Indahpura Johor

Ini adalah salah satu kedai untuk chillax. Kedai makan Ecru Tuck Shop ini terletak di Indahpura johor atau nak lebih senang bersebelahan dengan Jusco Aeon Indahpura.
Seperti yang saya perkatakan sebelum ini, terdapat banyak coffee house mahupun kedai makan ala-ala insta yang wujud.. mungkin kerana customer kini lebih gemak lepak di kedai sebegini berbanding kedai mamak yang dijadikan mini stadium.
Saya tak pasti pasal ape tuan kedai letak nama kedai sedemikian.. lantak lah itu nant JJCM TV3 akan bongkarkan kemudian. Cuma apa yang saya nak perkatakan disini food n drink adalah sangat Awesome! saya kesini sebenarnya untuk breakfast.. tapi dah lambat so kira brunch..
Suasana kedai bersih dan tenang... sangat sesuai kalau nak bawak anak-anak kecil dan park pon mudah ajer... In decoration EcruTuckShop mengamalkan prinsip recycle and simple. So korang leh tengok dorang menggunakan balik barangan2 recycle untuk dijadikan kaunter dan part of deco. Trending or B…

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...