Posts

Showing posts from September, 2014

Cycling at FRIM Kepong - Part 2

Image
Cycling at FRIM Kepong - Part 2

Sesungguhnya kami sangat terharu pasal hampir bertahun-tahun dah tak kayuh dalam Forest Research Institute ( FRIM).
Saya berjaya memujuk En. Adzli dan di-follow oleh En. Firdaus Zapidi untuk join sama kayuh secara santai dalam FRIM nih.
Memang sangat lama xmasuk sehinggakan banyak trail MTB dah tutup contohnya Rover Trail, Dream Trail dan Aromatic Single. Sangat dayus tapi oleh kerana da lama tak masuk so kami layan Light Trail, Steroid, dan Aromatic dan itu pun dah terbaring tepi jalan tetiba rasa cam nak pitam plak... Demmm sangat memalukan bro!!
Walapun kayuhan mengambil jarak 13km  jer, tapi serious bro mmg rase mintak nyawa. Ini adalah gara2 terlalu lama tidak kayuh off-road dan terlalu lama membiarkan basikal sidai kat dinding.
Time kayuh tersempak la abg brader yang sememangnya selalu kayuh kat FRIM.. Moga-moga mereka masih panjang umur dan panjang nyawa supaya diketemukan bali. Bravo untuk Bro Mail!
So this week repeat ke FRIM lagi untuk stamina…

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...